Welkom bij Relay Management Consultancy
 • Nederlands
 • Nieuws

  Nieuws

  Coca Cola vraagt Relay voor project management rol bij haar Europese HR transformatie programma, dat wordt uitgevoerd in 13 landen.

  Lees meer

  Nieuws

  Vastgoedbedrijf Newomij in Naarden vraagt Relay ondersteuning bij de verdere professionalisering van haar HR organisatie.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay speelt leidende rol bij het wereldwijde HR transformatie programma HR Unite van ING Bank. Het programma bestaat, in de alle ING-landen (>40), o.a. uit het implementeren van global processen en Workday, een uniforme HR organisatie alsmede het outsourcen van HR transactionele processen en recruitment.

  Lees meer

  Nieuws

  Het mede door Relay gesponsorde Team ‘WeRun4aSmile’ loopt de New York marathon uit en haalt daarbij ruim €16.000 op voor de CliniClowns.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay heeft mede aan de basis gestaan van een grote digitale innovatie, inclusief een organisatieverandering, bij Rabo-dochter BPD (voorheen Bouwfonds). De digitale innovatie en bijbehorende organisatieverandering zijn met groot succes operationeel en oogsten alom bewondering, getuige vele nominaties en prijzen. Bijvoorbeeld voor de prijs van Computable voor ‘Digital innovation of the year’.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay adviseert het Head of HR Services van Philips Lighting bij de nieuwe wereldwijde strategie. Na de splitsing van Royal Philips, eerder dit jaar, vindt er een herijking plaats van de HR services strategie voor zo’n 35.000 medewerkers in 70 landen.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay heeft Bloominess, een bekende groothandel in de bloemensector, begeleid bij haar overname. Verkopende partij is de vooraanstaande Duitse ondernemersfamilie Herz (o.a. eigenaar van Beiersdorf en Tchibo). Bloominess is uiteindelijk overgenomen door Groenland BV; tot de Groenland Groep behoren ook Bouquetnet en Celieplant.

  Lees meer

  Nieuws

  Bij de organisatie veranderingen van FGH Bank, onderdeel van de Rabobank, worden de zg. scenariogesprekken en het OR traject gefaciliteerd door Relay. Relay zet hierbij haar in-huis ontwikkelde afspiegelingstool in, waarmee de personele gevolgen van deze grote organisatie verandering snel inzichtelijk te maken zijn.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay ondersteunt Team ‘We run 4 a smile’ die, ten bate van de CliniClowns, de New York marathon gaat lopen.

  Lees meer

  Nieuws

  SNS Bank splitst SNS Securities af na verkoop aan NIBC; Relay betrokken bij het in kaart brengen van de personele consequenties en het plaatsingsproces.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay leidt voor SNS Bank een project m.b.t. HR en privacy.

  Lees meer

  Nieuws

  Rabo Vastgoedgroep vraagt Relay voor de optimalisatie van HR Beheer/PSA en het gebruik van Profit (Afas). Als projectleider is Relay verantwoordelijk voor herijking van de organisatie, processen en het gebruik van systemen.

  Lees meer

  Nieuws

  Carlson Wagonlit Travel vraagt Relay bij te dragen aan haar wereldwijde HR transformatie programma ‘HR Moving Forward’. Relay is verantwoordelijk voor de implementatie en wereldwijde uitrol van Time en Attendance; daarnaast voor data harmonisatie.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay gaat Vincent van Gogh GGZ helpen bij de opzet van een innovatieve entiteit voor specialistische GGZ, specifiek gericht op Jongeren.

  Lees meer

  Nieuws

  Vincent van Gogh GGZ vraagt Relay als kwartiermaker voor de opzet van een nieuw bedrijf voor generalistische basis GGZ: Centiv.

  Lees meer

  Nieuws

  SNS Bank en Vivat (voorheen Reaal Verzekeringen) worden gesplitst; Relay levert bijdrage bij het managen van de organisatorische en personele consequenties.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay leidt organisatieverandering voor Bouwfonds Property Development (BPD) bij de verkooporganisatie, als gevolg van de verdere introductie van e-business.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay verantwoordelijk voor de organisatorische en personele gevolgen bij een grote reorganisatie binnen woningcorporatie Ymere.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay ondersteunt Propertize (voorheen SNS Property Finance) bij de afsplitsing van SNS REAAL Groep. Relay is verantwoordelijk voor de opzet van een zelfstandige HR afdeling (HR strategie, organisatie, processen), outsourcing van HR Beheer en opvang personele consequenties.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay betrokken bij de personele consequenties van de afbouw van Rabo-dochter MAB Development.

  Lees meer

  Nieuws

  Relay is verantwoordelijk voor de opzet van HR shared service center voor Philips in Polen t.b.v. 10 Europese Philips-landen.

  Lees meer