Welkom bij Relay Management Consultancy Selecteer uw taal:
 • NederlandsNederlands
 • +31 85 0043866 info@myrelay.nl

  Postbus 1586 4700 BN Roosendaal

  Projecten

  Hieronder leest u voorbeelden van projecten die zijn uitgevoerd door Relay.

  ING Bank

  Amsterdam

  Opdracht: Transition Lead in het wereldwijde HR-transformatieprogramma van ING Bank (55.000 medewerkers, 45+ landen), zowel in de due diligence als implementatie fase. Het programma bestaat, voor alle ING-landen, uit de implementatie van Workday HR / global template, standaardisatie van HR-processen en HR-organisatie, en HR BPO (naar IBM) van alle transactionele HR-activiteiten en recruitment. Het programma […]

  Lees meer

  ABN AMRO Bank

  Amsterdam

  Opdracht: Het begeleiden bij en adviseren van de Senior Vice President van ABN AMRO HR Services (200 medewerkers) bij diverse strategische vraagstukken en bij de professionalisering van HR Services

  Lees meer

  ABN AMRO Hypotheken Groep

  Amersfoort

  Opdracht: Het leiden van het HR programma bij de fusie tussen ABN AMRO Hypotheken en Bouwfonds Hypotheken tot ABN AMRO Hypotheken Groep (AAHG).

  Lees meer

  Allianz Nederland

  Nieuwegein-Rotterdam

  Opdracht: Het leiden van het HR project bij de reorganisatie van het levensverzekeringsbedrijf van Allianz in Nederland.

  Lees meer

  Bouwfonds

  Hoevelaken

  Opdracht: Het inventariseren van de wensen en informatiebehoefte van Bouwfonds om te komen tot een geïntegreerd salaris- en personeelsinformatiesysteem, waarbij het streven is om zoveel als mogelijk gebruik te maken van standaard applicaties.

  Lees meer